Succé för Anders Öhrns andra bok – inbjuden till Bokens afton

André Oscar Wallenberg, Frank Andersson, August Strindberg, Alexandra Charles, Kjell Lönnå, Owe Skoogström, Sigrid Hjertén, Yohio, Lill-Babs, Helen Sjöholm, Vild-Hussen och Tomas Brolin, vad har dom med varandra att göra? Läs denna underhållande bok så får du veta. 426 sidor om 100 personer som sticker ut i den svenska kulturella myllan eller levde som original i samhällets utkanter.
”Jag kan varmt rekommendera denna spännande promenad längs stora gatan,” skrev Lars T Johansson på baksidestexten.

Att Anders Öhrn är en bra och spännande författare har många upptäckt nu när hans andra bok kommit ut. Den har blivit en riktig snackis i Sundsvall med omnejd. Men boken säljer även på andra orter, eftersom han också berättar om personer på andra håll i landet, med mer eller mindre starka kopplingar till Sundsvall.

Den 6 februari är Anders Öhrn för första gången inbjuden till en Bokens afton i Vängåvans bokhandel. Det blir femte signeringstillfället i Sundsvall sedan boken utkom. Och dessutom ett tillfälle att höra Anders berätta om sina äventyr på historiska stigar, i den nya boken och i de två kommande. Biljetter finns ute nu, (i bokhandelns kassa).

Anders Öhrn signerar sin nya bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.