Håll ut – snart surrar Humlan, mitt i vintern

Det här är historien om ett dolt handikapp som troligen påverkat mig negativt om jag vetat om det när jag var ung. Men jag visste inget, så därför flög jag ändå, och bitvis ganska högt. Jag fick till och med titeln President under min yrkesverksamma tid i USA. Ja, inte USA:s president tyvärr, men ledare för en världsomspännande organisation inom medievärlden.

Med alla sidor utskrivna blir det nu en sista korrektur-genomgång innan det är dags att skicka boken till tryckeriet.

I månadsskiftet mars-april ska boken vara ute i handeln.
Titeln är: Om jag varit en humla, eller Hål i huve’t på en murvel.

En självbiografi, det är väl något bara för politiker, skådespelare, sångare, musiker och andra kändisar. Det var första tanken som dök upp när jag började fundera på att skriva min historia. Kanske det räcker att skriva något enkelt riktat till mina barn och barnbarn?

Samtidigt kände jag att jag fått vara med om så många spännande saker i mitt liv i tidningsbranschen. Uppdrag och upplevelser som kunde vara intressant även för andra än folk i media. Särskilt som jag på nära håll varit med om två stora teknikskiften i branschen.

Ett parallellt spår är det som första kapitlet handlar om. Nämligen de frågor som dyker upp vid en omvälvande livshändelse. Varför finns vi och vad är meningen med livet? Kan det verkligen stämma att allt kom till av en slump i det som kallats ”ursoppan”?

De här funderingarna är knappast något jag är ensam om. Men även i detta avseende har jag varit med om händelser jag gärna delar med mig av. Följ med mig i mitt sökande efter sanningen så får vi se var vi hamnar.

Av kommentarerna från de som läst hela boken blev jag styrkt i uppfattningen att innehållet kan intressera andra än mina närmaste. Ett citat från min lektör Elisabeth Magnusson Rune sammanfattar det flera sagt:

Tack för att jag fått läsa din spännande livshistoria! Du har varit med om väldigt mycket och upplevt saker många bara drömmer om! Jag har lärt mig en hel del under läsningens gång också.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.